Hrstková polévka s kurkumou

Tyhle zimní polévky vždy přijdou vhod. Hlavně, když přijdete z tréninku či jiné aktivity. Proto ji vaříme rovnou více, není pak třeba každý večer vařit.

Tuto zimní variantu s kurkumou, trochu chilli a s medvědím česnekem máme moc rádi. Po zbytek roku ji většinou děláme s majoránkou. 

Směs na hrstkovou polévku je lepší pár hodin předem namočit, nemusí se polévka potom tak dlouho vařit. Jak jsou luštěniny téměř uvařené, osmahneme na pánvičce jednu nakrájenou cibule, přidáme kořenovou zeleninu, česnek, chilli, kurkumu, sůl, pepř. Vše společně povaříme a podáváme.

© 2019 Recepty Majerovi
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky