Kančí maso na víně

Kančí maso, stejně jako ostatní zvěřina, je velmi zdravé maso, které pozvolným vařením krásně změkne a nevyžaduje příliš pozornosti.

SUROVINY

  • kančí maso (plecko)
  • slunečnicový olej
  • cibule (stejně jako masa)
  • kmín
  • česnek
  • červené víno
  • jalovčinky
  • celý pepř
  • nové koření 
  • bobkový list
  • sůl a čerstvě namletý pepř
  1. Cibuli restujeme na pánvi do hnědé barvy.

  2. Přidáme maso, jalovec, nové koření, bob. list, celý pepř, kmín a zprudka osmahneme. Podlijeme vývarem či vodou, promícháme a zalijeme vínem.

  3. Přiklopíme pokličkou a dusíme do měkka.

  4. Asi po hodince přidáme zbytek vína, sůl, pepř, česnek a zahustíme.

  5. Krátce povaříme a můžeme servírovat.

© 2019 Recepty Majerovi
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky